Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

2011 рік для сільського господарства Харківської області стане роком прориву. Михайло Добкін

2011 рік для сільського господарства Харківської області стане роком прориву. Михайло Добкін

У Харківській області будуть вжиті всі можливі заходи для того, щоб створити сільськогосподарським підприємствам максимально комфортні умови для роботи. Зокрема, мова йде про спрощену схему здачі в експлуатацію нових сільськогосподарських об'єктів, а також про прозорий розподіл коштів компенсації.

Про це 20 грудня під час спільного засідання колегії облдержадміністрації та зборів адміністративно-господарського активу області повідомив голова ХОДА Михайло Добкін.

«2011 рік для сільського господарства Харківської області стане роком прориву в усіх напрямках. Зараз вся країна перейде на спрощену дозвільну систему, це не буде ноу-хау Харківської області, але якщо у когось виникнуть проблеми з введення в експлуатацію будівель і споруд, пов'язаних з сільським господарством, ми допоможемо вирішити це питання. Мінімальний пакет документів - і рішення буде отримано.

Що стосується компенсації, то коли вона буде, то ми гарантуємо прозорий розподіл цих коштів по зрозумілим критеріям, причому не тим, кому погано, а тим, хто зумів добитися успіху», - підкреслив голова області.