Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Пологовий будинок №5 м.Харкова отримав 1 млн.грн. спонсорської допомоги від Асоціації «Металотрейдери Слобожанщини Регіон – Сталь»

Пологовий будинок №5 м.Харкова отримав 1 млн.грн. спонсорської допомоги від Асоціації «Металотрейдери Слобожанщини Регіон – Сталь»

Сьогодні Президент Асоціації «Металотрейдери Слобожанщини Регіон – Сталь» Вадим Горошко передав головному лікарю КУОЗ «Спеціалізований міський клінічний пологовий будинок №5 м. Харкова» Нані Пасієшвілі символічний чек на отримання 1 млн.грн. спонсорської допомоги. Як зазначив заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма, ці кошти дозволять зміцнити потужність ліжкового фонду майбутнього обласного клінічного перинатального центру та створити якісно нові умови для функціонування відділень для надання медичної допомоги новонародженим та роботи обласної жіночої консультації. «Планується, що ця допомога з боку Асоціації буде неодноразовою. Ми домовилися, щоб Асоціація не розпорошувала свої сили, вона візьме шефство над цією установою і буде надавати по мірі можливостей матеріальну допомогу», - підкреслив заступник голови ХОДА.

Він також зазначив, що за останні 4 роки абсолютно змінилося ставлення бізнесу до медико-соціальної сфери. «В нашому регіоні бізнес став соціально відповідальним. Мені дуже приємно, що частину свого прибутку бізнесмени спрямовують на розвиток медико-соціальної сфери», - підкреслив Ігор Шурма.