Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

20 грудня відбудеться спільне засідання колегії обласної державної адміністрації та зборів адміністративно-господарського активу області

20 грудня відбудеться спільне засідання колегії обласної державної адміністрації та зборів адміністративно-господарського активу області

20 грудня 2010 року о 10.00 у великій залі Будинку рад відбудеться спільне засідання колегії обласної державної адміністрації та зборів адміністративно-господарського активу області.  

На порядку денному питання:
1. Про хід виконання рішення спільного засідання колегії облдержадміністрації та зборів адміністративно - господарського активу області від 1 грудня 2010 року "Про підсумки економічного і соціального розвитку області за 9 місяців 2010 року" (в порядку контролю).

2. Про хід виконання рішення спільного засідання колегії облдержадміністрації та зборів адміністративно - господарського активу області від 1 грудня 2010 року "Про виконання бюджету області за 9 місяців 2010 року" (в порядку контролю).

3. Про створення належних умов для перебування підопічних в інтернатних установах системи органів праці та соціального захисту населення.

4. Про підсумки розвитку агропромислового комплексу області у 2010 році.

5. Про стан роботи щодо залучення іноземних інвестицій, забезпечення функціонування "Єдиного вікна".

6. Про заходи щодо забезпечення оптимального функціонування системи захисту прав дітей в межах виконання Загальнодержавної програми "Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини".

7. Про ефективність надання соціальних послуг дітям та молоді Харківським обласним центром матері та дитини, обласним соціальним гуртожитком, обласним центром для ВІЛ-інфікованих дітей та молоді.

8. Про стан виконання завдань у сфері державної кадрової політики, визначених актами і дорученнями Президента України (протокольний розгляд).