Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Окружна дорога - перший серйозний об'єкт у низці багатьох пдібних, які ми зробимо. Михайло Добкін

Окружна дорога - перший серйозний об'єкт у низці багатьох пдібних, які ми зробимо. Михайло Добкін

Як зазначив 15 грудня у ході робочої наради з питання ремонту окружної дороги голова ХОДА Михайло Добкін, у Харківській області планується найближчим часом реалізувати ще декілька великих проектів з реконструкції та ремонту стратегічно важливих доріг. У зв'язку з цим голова області акцентував увагу на високому стандарті якості, якого необхідно дотримуватися при будівництві доріг.

«Я акцентую увагу на окружній дорозі тому, що це перший із серйозних об'єктів в низці багатьох, які ми зробимо. А ми зробимо в наступному році траси Харків-Київ, Харків-Донецьк, будемо домагатися, щоб зробити сучасну трасу Харків-Довжанський у бік Бєлгорода, а якщо вийде, то взагалі зробити у вигляді експерименту нову платну дорогу паралельно існуючій.

Всі ці об'єкти несуть в собі серйозну комерційну складову. Будь-яка дорога - це розвиток для села, для міста, області, країни, тому дороги повинні бути якісними. Так, це дорожче, але це більш естетично, буде давати більше прибутку і буде відповідати екологічним нормам. Врешті-решт, ми ж будуємо місто і область майбутнього», - підкреслив Михайло Добкін.