Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін привітав працівників суду з професійним святом

Михайло Добкін привітав працівників суду з професійним святом

15 грудня в малому залі Будинку рад відбувся урочистий прийом з нагоди Дня працівників суду. У ньому взяли участь голова ХОДА Михайло Добкін і перший заступник голови Харківської обласної ради Олена Олешко.  За сумлінну працю, вагомий особистий внесок у здійснення правосуддя, зміцнення законності та правопорядку, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівників суду були вручені нагороди кращим представникам сфери правосуддя.

Звертаючись до присутніх, голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін сказав: «Двадцяте рік Україна будує громадянське суспільство, визначивши демократію своїм головним орієнтиром.Результат цього непростого процесу безпосередньо залежить від створення дієздатної судової влади, яка забезпечувала б надійний захист прав і свобод людини.

Судді Харківської області вносять свій вагомий внесок у формування вітчизняної судової системи як незалежного державно-правового інституту.Ви направляєте свої знання, професійний і життєвий досвід на те, щоб суспільство в кінці кінців усвідомило, що високоефективний і авторитетний суд потрібний не для судді, а для людини і держави в цілому».

Також він акцентував, що багато видатних людей, які обрали метою свого життя служіння закону, здобували вищу освіту в Харківській національній юридичній академії ім. Ярослава Мудрого.

На завершення урочистої церемонії керівник області побажав працівникам суду нових здобутків у професійній діяльності, міцного здоров'я, сімейного затишку і благополуччя, творчої енергії, сил і наснаги.«Бажаю, щоб повагу людей стало для вас заслуженої вдячністю за неупередженість та чесність, а рішення, які ви приймаєте, завжди були справедливими», - підкреслив він.