Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Робота депутатських комісій повинна бути злагодженою і конструктивною. Євген Савін

Робота депутатських комісій повинна бути злагодженою і конструктивною. Євген Савін

 Як зазначив сьогодні в ефірі програми «Ранковий ексклюзив» на обласному радіо заступник голови ХОДА Євген Савін, депутати всіх рівнів рад вже приступили до своєї роботи.«Депутатські комісії приступили до обговорення проектів, які виносяться на сесію. Представники всіх партій налаштовані на конструктивну роботу. Президент України Віктор Янукович і голова ХОДА Михайло Добкін вказали депутатам орієнтир для побудови злагодженої та конструктивної роботи. Цей орієнтир має під собою основу і дає перші результати, - підкреслив Євген Савін.

 - Сьогодні сформована нова місцева влада в Харківському регіоні. Питання про те, як співпрацювати і отримувати результати - один з найголовніших питань, яке поставило перед нами керівництво країни.

За словами заступника голови ХОДА, будь-який депутат має всі можливості проявити ініціативу у своїй роботі. «Ми очікуємо від кожного депутата пропозицій, які будуть носити конструктивний характер, які будуть спрямовані на покращення життя мешканців Харківської області», - зазначив він.