Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Створення нового військового містечка забезпечить колишніх військовослужбовців не тільки житлом, але й роботою. Михайло Добкін

Створення нового військового містечка забезпечить колишніх військовослужбовців не тільки житлом, але й роботою. Михайло Добкін

«Ми з головою Харківської облради Сергієм Черновим зараз розробляємо ідею будівництва в області нового військового містечка. Для цього нам потрібна не тільки територія, нам потрібно буде реалізувати проект, який дасть можливість великій кількості військовослужбовців, що вийшли на пенсію і оселилися у Харківській області, знайти роботу і приносити користь своїм родинам і державі», - повідомив сьогодні голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.

Він також зазначив, що вчора провів ряд переговорів, які можуть бути спрямовані на створення нових робочих місць. «Побудувати будинки - це півдороги. Необхідно також створити підприємства, що будуть корисні для економіки регіону і для людей, які на них працюють. Зараз ми розглядаємо 2 місця для створення військового містечка: міста Первомайський та Ізюм. Це 2 міста, які мають отримати статус депресивних територій, і нам необхідно буде зайняти людей роботою, бо кілька містоутворюючих підприємств у цих містах перестали працювати», - підкреслив Михайло Добкін.

Як зазначив Сергій Чернов, депутати облради готові підтримати ідею губернатора. «Ми працюємо злагодженою командою, і це дає можливість швидко приймати і реалізовувати рішення. Це прекрасна ідея, яка вирішить відразу 2 завдання. Ми дамо можливість сім'ям військовослужбовців отримати житло, і у нас буде можливість створити нові робочі місця і відродити колишню славу підприємств цих двох районів області», - підкреслив голова облради.