Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Повне очищення території 61-го арсеналу в Лозовій від боєприпасів може бути завершене раніше встановленого терміну. Михайло Добкін

Повне очищення території 61-го арсеналу в Лозовій від боєприпасів може бути завершене раніше встановленого терміну. Михайло Добкін

«Відповідно до встановлених раніше термінів повне очищення території 61-го арсеналу в Лозовій від боєприпасів повинне бути проведена протягом 2 років. Але темпи робіт дозволяють нам зробити висновок, що ця робота буде проведена швидше», - зазначив сьогодні голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.

За його словами, сьогодні на території арсеналу працює злагоджена команда співробітників МНС і військових. З'явилася посилена охорона. Зникли повідомлення про те, що хтось незаконно вивозить метал з території частини. Вживаються заходи щодо злагодженої роботи всіх служб з недопущення виникнення пожеж влітку.

«Проблеми, які були тут у 2008 році, примусили по-особливому поставитися до Лозової, яка фактично опинилася на пороховій бочці. Особлива увага буде приділятися 61-му арсеналу до тих пір, поки не будуть вивезені всі снаряди, які знаходяться на його території. Після цього, територія арсеналу буде передана органам місцевого самоврядування, для того, щоб вони вирішили, як далі її розвивати», - підкреслив Михайло Добкін.