Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Протягом 5 днів було передплачено 2262 примірника газети «Слобідський край». Вікторія Маренич

Протягом 5 днів було передплачено 2262 примірника газети «Слобідський край». Вікторія Маренич

 З винесенням питання передплати на порядок денний селекторної наради, що відбулася сьогодні у Харківській облдержадміністрації, передплата дещо активізувалася. Протягом 5 днів було передплачено 2262 примірника газети. Про це сьогодні повідомила начальник управління у справах преси та інформації ХОДА Вікторія Маренич.

«Якщо люди впродовж пів року не могли передплатити 2000 примірників, а за 5 дні це зробили, то це про щось каже. Тому скажу, що сьогодні 10 грудня і ще триває передплата на газету «Слобідський край». Часу залишилося обмаль для виконання поставленого завдання. 27 грудня управління у справах преси та інформації повинно інформувати голову обласної державної адміністрації про результати передплати на цю газету. Завдяки бажанню і належній організаційній роботі можна вийти на планові показники», - акцентувала вона.

Також вона підкреслила, що питання передплати має перебувати під контролем райдержадміністрацій протягом року. Тоді воно вирішуватиметься не в авральному порядку, як нині.