Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Дворічанському районі розпочався практичний семінар з питань розвитку промислового молочного скотарства

У Дворічанському районі розпочався практичний семінар з питань розвитку промислового молочного скотарства

10 грудня в Дворічанському районі Харківської області проводиться практичний семінар з питань розвитку промислового молочного скотарства. В роботі семінару бере участь начальник Головного управління агропромислового розвитку ХОДА Ігор Зубрич.  

Також у семінарі беруть участь члени Харківської обласної асоціації «Харківмолоко», керівники сільськогосподарських та молокопереробних підприємств, керівники та представники банківських установ, а також керівництво та фахівці Дворічанської РДА.

У ході практичної частини семінару учасників буде ознайомлено з технологією промислового виробництва молока та утримання молодняка великої рогатої худоби на прикладі молочного комплексу ПСП «Родіна» (генеральний директор - Олег Шишкунов).

У ході пленарної частини семінару учасники зможуть обмінятися досвідом, а також ознайомитися з діяльністю Асоціації «Виробники молока в Харківській області», обговорити питання щодо співпраці Асоціації з молокопереробними підприємствами на 2011 рік та питання щодо співпраці з банківськими установами по залученню кредитних ресурсів для проведення реконструкції та будівництва молочних комплексів.