Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Триває акція «Подаруй дитині радість читання!»

Триває акція «Подаруй дитині радість читання!»

З 1 листопада по 20 грудня 2010 року в Україні триває акція «Подаруй дитині радість читання!», в рамках якої кожен бажаючий має можливість передплатити газети та журнали для незахищених категорій дітей. Організатор акції – Укрпошта, яка пропонує долучитися до передплати різноманітним установам та організаціям.

У перебігу акції кожен її учасник має змогу на свій розсуд передплатити одне чи кілька вітчизняних видань дитячої та юнацької тематики на 2011 рік (12 місяців) для будь-якого закладу по всій території України.

Оформити доброчинну передплату можна в будь-якому поштовому відділенні України, де співробітники нададуть інформацію про дитячі заклади регіону та України загалом, а також найповніший перелік видань дитячої тематики тощо.

Як повідомляє офіційний сайт Укрпошти, акцію розпочато з метою привернення уваги широких громадських кіл до проблем дитячих соціальних закладів, забезпечення доступу їхніх вихованців до друкованих газет і журналів, заохочення дітей до читання періодики, сприяння розвиткові вітчизняних видавців та популяризації передплати періодичних видань.