Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Людям з обмеженими можливостями подарували «Квіти добра»

Людям з обмеженими можливостями подарували «Квіти добра»

Сьогодні в ДК міліції відбулися урочисті заходи «Квіти добра» з нагоди святкування Міжнародного Дня інвалідів, проголошеного Генеральною Асамблеєю ООН. В заходах взяли участь заступник голови ХОДА Ігор Шурма, заступник голови обласної ради Людмила Давидова та заступник міського голови Світлана Горбунова-Рубан.  

«Від імені і за дорученням голови обласної державної адміністрації Михайла Добкіна я вітаю усіх вас зі святом і бажаю людських гараздів, - сказав, звертаючись до присутніх, Ігор Шурма.

- Сьогодні завдяки тому, що вибудувалась єдина вертикаль влади в Харківській області, ми налаштовані на те, аби всіма можливостями сприяти полегшенню життя людей з обмеженими можливостями. Розроблено багато програм, які будуть започатковані і реалізовані, і основа мета цих програм – люди. А ці люди – незвичайні, вони сильні духом, вони звикли боротися за себе, свої права, за права таких саме, як вони».

Найактивніші представники обласних та міських спілок і об’єднань людей з обмеженими можливостями були нагороджені почесними відзнаками. У святковому концерті взяли участь як професійні майстри сцени, так і аматорські колективи людей з різними вадами.