Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Книжкова виставка-ярмарок розпочала роботу в Близнюках

Книжкова виставка-ярмарок розпочала роботу в Близнюках

2 грудня заступник начальника управління у справах преси та інформації облдержадміністрації Василь Жигалко та заступник голови Близнюківської райдержадміністрації Лідія Шилець відкрили в селищі Близнюки виставку-ярмарок «Харківські видавці – районам області». Василь Жигалко передав відділу культури та туризму райдержадміністрації добірку книг підготовлену управлінням преси та інформації для бібліотек району.

Пересувна виставка була започаткована обласною державною адміністрацією. Перша виставка відкрилась 17 серпня в м. Чугуїв. За останні 3,5 місяця виставки відбулися в 27 районах області, близнюківський ярмарок - останній в цьому році. Підсумкову книжкову виставку було відкрито 2 грудня на площі Свободи в Харкові, вона буде працювати разом із Різдвяним ярмарком до самого його закриття.

«В 2011 та наступних роках проведення книжкових ярмарок в районах області обов’язково буде продовжуватись. Можливо, ми будемо змінювати її формат, асортимент, періодичність, але робота із забезпечення книгою жителів області обов’язково триватиме», - запевнив заступник начальника управління у справах преси та інформації під час відкриття останньої виставки-ярмарку.