Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харків’яни стали лауреатами Міжнародного конкурсу «Золотые таланты содружества»

Харків’яни стали лауреатами Міжнародного конкурсу «Золотые таланты содружества»

27-29 листопада у м. Железногорську Курської області (Росія) відбувся ІІ Міжнародний конкурс – фестиваль «Золотые таланты содружества». У фестивалі взяли участь біля ста представників сфери мистецької освіти з Росії, України та Білорусії.  Змагання проходили по чотирьом номінаціям: фортепіано, академічний вокал, струнно-смичкові інструменти та духові інструменти. Від Харківської області студенти Харківського музичного училища імені Б.М.Лятошинського взяли участь в трьох номінаціях та одержали перемогу в двох.

І місце у номінації „фортепіано” посів Ковинєв Родіон, студент четвертого курсу фортепіанного відділення училища, викладач Самсоник Анна Дмитрівна, ІІІ місце в номінації „класичний вокал” – Кадимян Давид, студент четвертого курсу вокального відділення училища, викладач Дем`янюк Людмила Іванівна, концертмейстер Границя Олена Володимирівна.

У рамках фестивалю відбувся круглий стіл з проблем мистецької освіти Росії, України, Білорусії, де було відмічено досить високий рівень професійної підготовки студентів Харківського музичного училища імені Б.М.Лятошинського.

 

 

Теги