Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Об'єднавши зусилля всіх гілок влади, ми добиваємося певних результатів. Михайло Добкін

Об'єднавши зусилля всіх гілок влади, ми добиваємося певних результатів. Михайло Добкін

З професійним святом співробітників органів прокуратури Харківщини привітав голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін. «Виконання Законів України не менш важлива складова держави, ніж створення і реалізація стратегії розвитку соціальних програм. Те, що сьогодні робить прокуратура Харківської області, наочно свідчить про те, як можна об'єднати зусилля всіх гілок влади і добиватися певних результатів», - зазначив Михайло Добкін у ході урочистостей присвячених Дню працівників прокуратури України.  

Губернатор побажав правоохоронцям здоров'я, успіхів, професійного зростання і максимально поліпшити показники Харківської області - викорінити злочинність на території Харківщини.

«Від імені територіальної громади всієї нашої Слобожанської землі я висловлюю слова подяки за вашу роботу і сподіваюся, що все це буде не тільки продовжено, але і примножено, - сказав губернатор. - Маючи сьогодні консолідацію влади в Києві, робиться те, що наказує Закон і чого від вас чекають Президент, уряд і народ України. Зі святом вас!».

За вагомий особистий внесок у справу захисту конституційних прав і свобод громадян, сумлінну працю, високий рівень професійної майстерності та з нагоди професійного свята кращі працівники органів прокуратури отримали Почесні грамоти обласної державної адміністрації та Подяки голови ХОДА.