Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Нагороджено переможців та призерів Спартакіади „Спорт протягом життя”

Нагороджено переможців та призерів Спартакіади „Спорт протягом життя”

26 листопада 2010 року в приміщенні Харківського обласного палацу дитячої та юнацької творчості відбулося спортивне свято, присвячене підведенню підсумків обласних щорічних спортивних змагань учнівської та студентської молоді області «Спорт протягом життя».

Учасників спортивного свята привітали начальник Головного управління освіти і науки ХОДА Роман Шаповал, заступник начальника Головного управління сім’ї, молоді та спорту ХОДА Геннадій Хохлов, начальник Харківського обласного управління з фізичного виховання та спорту Олексій Савченко, президент Спортивної спілки учнівської та студентської молоді Харківщини Іван Прокопенко, Заслужений майстер спорту, , Почесний громадянин міста Харкова, заступник Голови обласного відділення НОК Юрій Поярков.
Переможці та призери були нагороджені кубками, дипломами. Нагороджені отримали футбольні, баскетбольні, волейбольні м’ячі, скейти і комплекти спортивної форми. Переможців та призерів привітав творчий колектив Харківського обласного Палацу дитячої та юнацької творчості «Щасливе дитинство». Захід відбувся за підтримкою Головного управління освіти і науки та Харківського обласного управління з фізичного виховання та спорту.