Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У рамках «Харьковской сирени» відбудеться фестиваль «Музика третього напряму»

У рамках «Харьковской сирени» відбудеться фестиваль «Музика третього напряму»

У рамках III Міжнародного кінофестивалю «Харківський бузок» відбудеться «фестиваль у фестивалі» «Музика третього напряму». Про це повідомила сьогодні на прес-конференції член оргкомітету фестивалю, начальник управління преси та інформації ХОДА Вікторія Маренич.

Вона зазначила, що член журі фестивалю, композитор Володимир Дашкевич об'єднав навколо себе величезну кількість композиторів з п'яти країн, які пишуть музику для кіно, а симфонічний оркестр Харківської філармонії був чудово прийнятий на II фестивалі «Харьковская сирень». «Якщо композитори зі світовим ім'ям приїдуть на фестиваль і блиснуть своєю творчістю, це буде дуже добре», - сказала Маренич. 
Вона додала, що на лютий 2011 року заплановано візит до Харкова Володимира Дашкевича, який розповість про проект докладніше.

Ще один напрямок фестивалю - «Танець в кіно». «Ми працюємо на сьогоднішній день з дуже відомою балериною, яка, ми дуже сподіваємося, зможе прикрасити собою наш кінофестиваль і провести майстер-класи», - заявила Вікторія Маренич.