Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Молодіжний харківський театр виступить з виставою в Українському культурному центрі в Парижі

Молодіжний харківський театр виступить з виставою в Українському культурному центрі в Парижі

У рамках проекту «Харьковская сирень. PS.» наприкінці січня 2011 молодіжний театр «На Лермонтовській, 27» виступить зі своїм спектаклем у Парижі, в Українському культурному центрі при посольстві України у Франції. Про це в ході прес-конференції 30 листопада повідомила начальник управління у справах преси та інформації ХОДА Вікторія Маренич.

«Буквально тиждень тому були проведені останні переговори у Франції з цього питання. На цьому заході будуть присутні всі гості нашого фестивалю, які поділяться своїми враженнями, а також буде присутній П'єр Карден. Тут дуже важливий момент спільного, адже у нього в театрі теж непрофесіонали, і йому було б дуже цікаво подивитися, на що ж здатні подібні колективи в нас, і чи є вони в Харкові. П'єр Карден і актори його театру, які також будуть присутні на цьому заході, побачать, що вони їдуть не в місто, де з творчістю кепські справи, а, навпаки, - до міста, де дуже часто на вистави молодіжних колективів неможливо взяти квиток», - підкреслила Вікторія Маренич.

За її словами, вистава театру «На Лермонтовській, 27» зможуть побачити і харків'яни, коли наприкінці грудня буде організовано його генеральний прогін.