Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Міжнародний кінофестиваль «Харьковская сирень» став іміджевим проектом Харкова та всієї області. Вікторія Маренич

Міжнародний кінофестиваль «Харьковская сирень» став іміджевим проектом Харкова та всієї області. Вікторія Маренич

Харків і Харківська область - це єдиний у всіх відносинах простір, який об'єднує вже кілька масштабних заходів, основний з яких - Міжнародний кінофестиваль «Харьковская сирень». Саме цей фестиваль став потужним іміджевим проектом для всього Харківського регіону, - підкреслює начальник управління у справах преси та інформації Вікторія Маренич.

«Міжнародний кінофестиваль« Харьковская сирень» став єдиним іміджевим проектом міста та області. На сьогоднішній день можна перерахувати величезну кількість сценаристів, кінематографістів, режисерів, які мали відношення не тільки до міста, але які народилися, виросли десь в Харківській області. Це дуже важливо, тому що ті харків'яни, які зараз працюють за кордоном, повертаючись до нашого міста, всіх нас об'єднують.

Хочу відзначити, що в реалізації цього проекту будуть брати участь певні управління як обласної адміністрації, так і міської ради», - підкреслила Вікторія Маренич 30 листопада в ході прес-конференції.

За її словами, обов'язково буде продовжуватися робота над проектом «Харьковская сирень.PS.», в рамках якого жителі і Харкова, і Харківської області можуть ознайомитися з конкурсними роботами переможців.

«Ми це обговорювали з Аллою Іллівною Суриковою, яка дуже підтримує цю ідею і каже, що такої можливості немає в інших міст, які проводять кінофестивалі (їх зараз стало дуже модним проводити). Ми обов'язково будемо знайомити жителів області з переможцями кінофестивалю, можливо, також будемо організовувати творчі зустрічі», - повідомила Вікторія Маренич.