Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

З 1 грудня 2010 року розпочнеться прийом заявок і фільмів на участь у III Міжнародному фестивалі короткометражного кіно «Харьковская сирень»

З 1 грудня 2010 року розпочнеться прийом заявок і фільмів на участь у III Міжнародному фестивалі короткометражного кіно «Харьковская сирень»

Прийом заявок на участь у III Міжнародному фестивалі короткометражного кіно «Харьковская сирень» стартує 1 грудня 2010 року.Про це сьогодні в ході прес-конференції повідомила начальник Управління у справах преси та інформації Харківської обласної державної адміністрації Вікторія Маренич.  

«З завтрашнього дня III Міжнародний фестиваль короткометражного кіно« Харьковская сирень »відкриє свої двері для тих активних, молодих, амбітних режисерів. Ми будемо приймати їх заявки та конкурсні роботи до 31 березня 2011 року.Ми вирішили, що 4 місяці - достатній термін для того, щоб всі бажаючі прийняти участь в нашому кінофестивалі встигли надати свої роботи », - зазначила Вікторія Маренич.

Нагадаємо, що учасниками фестивалю можуть стати як професійні режисери, так і автори, які не мають спеціальної освіти, але чиї роботи пройшли конкурсний відбір. До участі у фестивалі приймаються фільми, хронометраж яких не перевищує 30 хв., Виробництво яких закінчено не раніше 2008 р.

У рамках III Міжнародному фестивалі короткометражного кіно «Харьковская сирень» буде проводитися конкурс у номінаціях:
- Кращий документальний короткометражний фільм;
- Кращий ігровий короткометражний фільм;
- Кращий анімаційний короткометражний фільм;
- Краща режисерська робота;
- Кращий сценарій;
- Краща операторська робота;
Також передбачаються додаткові номінації, що проводяться спонсорами фестивалю, приз глядацьких і приз журналістських симпатій.