Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Я на 99% впевнений, що проект «Село майбутнього» буде успішним. Михайло Добкін

Я на 99% впевнений, що проект «Село майбутнього» буде успішним. Михайло Добкін

У Харківській області готуються матеріали для реалізації на території регіону пілотного проекту в сільському господарстві, який зможе дати поштовх розвитку АПК не тільки Харківщини, але й усієї України. Мова йде про проект «Село майбутнього», який, на думку голови ХОДА Михайла Добкіна, обіцяє бути дуже успішним.

«Цей проект дозволив би нам створити певну територію майбутнього, де були б зосереджені різні сільгосппідприємства. Маючи спеціальні умови для роботи на обмежений термін, сконцентрувавши фінансові можливості, вони дали б поштовх організації виробництва м'яса птиці, побудові тваринницьких комплексів, розвитку сільського господарства в цілому.

З огляду на нашу відповідальність та невелику кількість бюджетних коштів, які можуть бути спрямовані на подібні проекти, ми не можемо дозволити собі при розрахунках допустити помилку і надати до реалізації проект, який зазнає фіаско. Я на 99% впевнений, що якщо ми будемо почуті і отримаємо фінансування, реалізація даного проекту дасть поштовх розвитку АПК не тільки Харківської області, а й інших регіонів», - підкреслив Михайло Добкін 29 листопада в ході програми «Зворотний зв'язок» на обласному радіо.

Також голова області відзначив, що в ході підготовки проекту вивчається успішний досвід інших країн, у тому числі і Російської Федерації.