Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Україна повинна прагнути до виходу на європейський ринок

Україна повинна прагнути до виходу на європейський ринок

«Необхідно прагнути до того, щоб у нас не було одновекторної політики, ми маємо вдосконалюватися, і, досягнувши певного рівня, реалізовувати свою продукцію на європейських ринках. Це дасть нам можливість отримувати максимальну вигоду і поставить нас в один ряд з тими державами, які ведуть досить давно успішну економічну політику», - сказав в ефірі програми обласного радіо "Зворотний зв'язок" голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.

За його словами, максимально комфортно товари українського виробництва почуваються на внутрішньому ринку України і на ринку Росії. «У нас дуже багато спільного. У нас і технологічні можливості приблизно однакові, і потреби у населення приблизно однакові. Якщо порівнювати, де нам легше просувати свою продукцію - на ринках Європи або на ринках Росії, - то, звичайно, ми можемо чітко сказати, що російський ринок здатний більше поглинати продукції українського виробництва», - зазначив Михайло Добкін. 

Голова ХОДА підкреслив, що в даний момент євроінтерграція є одним з найбільш пріоритетних питань, тому що європейські стандарти, європейський рівень і якість життя максимально бажані для переважної кількості жителів України.

Теги