Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Співпраця між Україною і Росією сьогодні виходить далеко за межі прикордонних областей. Михайло Добкін

Співпраця між Україною і Росією сьогодні виходить далеко за межі прикордонних областей. Михайло Добкін

29 листопада в ході програми «Зворотний зв'язок» на обласному радіо голова ХОДА Михайло Добкін відзначив швидке відновлення дипломатичних та економічних зв'язків між Україною і Російською Федерацією, частина з яких була втрачена за останні роки. Тим не менше, за його словами, співпраця між Харківською та Московською областями навіть у складні часи завжди залишалася на високому рівні.

«Співпраця між Україною і Росією сьогодні виходить далеко за межі прикордонних областей, і укладений ще в 2002 році Євгенієм Петровичем Кушнарьовим договір про співпрацю між Харківською та Московською областями сьогодні отримує друге дихання. Варто відзначити, що навіть за часів охолодження відносин між Києвом і Москвою інтенсивність зустрічей між представниками Харківської і Московської областей була на досить високому рівні в порівнянні з іншими контактами між тими ж прикордонними регіонами.

Сьогоднішня зустріч з делегацією Московської області була вже третя в цьому році, і вона була найбільш представницькою. Відзначу, що Дні Московської області включають в себе цілий ряд відпрацьованих заздалегідь заходів, які допоможуть наповнити нам практичним змістом ті документи, які були підписані раніше», - підкреслив Михайло Добкін.