Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У разі рясних снігопадів в районах області буде задіяна додаткова техніка

У разі рясних снігопадів в районах області буде задіяна додаткова техніка

«Сьогодні служба автомобільних доріг та її диспетчерська служба працюють в цілодобовому режимі, на будь-які зміни погоди йде миттєва реакція і оперативно усуваються всі проблеми, що виникають, - зазначив у коментарі про готовність автомобільної служби області до зимового сезону заступник голови ХОДА Валентин Дулуб. - На сьогодні вся техніка готова, а це 432 одиниці, заготовлено 62 тисячі тонн піску, 457 куб. метрів розчину соляної суміші, в роботах може бути задіяно 1750 людей».

Також у підтримку доріг в зимовий період в безпечному стані вніс лепту проведений за рахунок коштів обласного бюджету ремонт трас.
«Мною було дано доручення на засіданнях штабів з підготовки до зими, щоб кожна районна адміністрація разом з райавтодорами та мери міст разом зі своїми дорожніми підприємствами обов'язково уклали додаткові договори на залучення додаткової техніки підприємств і організацій району або міста для прибирання снігу в разі рясних снігопадів. Такі договори укладені, і у всіх районах голови адміністрацій і мери міст знають підприємства, які будуть давати техніку, знають яка це техніка, і визначені маршрути роботи цієї техніки. Вона буде використана, якщо в ній буде необхідність», - підкреслив Валентин Дулуб.