Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

17 грудня в Харкові відбудеться Міжнародний ярмарок вакансій

17 грудня в Харкові відбудеться Міжнародний ярмарок вакансій

17 грудня в Харкові відбудеться Міжнародний ярмарок вакансій. Про це повідомила на пленарному засіданні Робочої групи Московської та Харківської областей начальник Головного управління праці та соціального захисту населення ХОДА Олена Захуцька. Вона запросила делегацію Московської області взяти в ній участь.  «Питання зайнятості населення, міграційні та демографічні процеси сьогодні актуальні не тільки для Харківської і Московської областей, а й для наших країн. Ми раді співпраці, готові до підписання договорів. І як перший практичний крок пропонуємо взяти участь у Міжнародному ярмарку вакансій, який відбудеться у нас в Харкові 17 грудня поточного року», - сказала Захуцька.  

Голова комітету з праці та зайнятості населення Московської області Юрій Рогозін відповів, що роботодавці Московської області з задоволенням візьмуть участь у ярмарку, і висловив упевненість, що ця співпраця дасть позитивний результат.

«Ми могли б досягти великих результатів для жителів Харківської і Московської областей, - зазначив він. - Сьогодні міграційний процес робочої сили дуже великий для Московської області. Для нас дуже важливо, щоб робочі місця займали дійсно кваліфіковані кадри, які б приносили відповідну користь. Необхідно, щоб кадровий потенціал у подальшому розвивався на користь двох областей».