Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Сьогодні в Московській області реалізується продукція п'яти харківських підприємств

Сьогодні в Московській області реалізується продукція п'яти харківських підприємств

Сьогодні 5 підприємств Харкова реалізують свою продукцію на території Московської області. Це ДП «Електроважмаш», АТ «Турбоатом», ДП «Завод« ФЕД», НВО «Вертикаль» та ДП «Комунар». Про це в ході брифінгу за підсумками зустрічі офіційних делегацій Харківської і Московської областей сказав голова ХОДА Михайло Добкін.

«Сфери дії цих підприємств - машинобудування, все, що пов'язано з енергетикою, і космічні системи. Ці ж підприємства є споживачами продукції московських підприємств у вигляді комплектуючих частин», - підкреслив Михайло Маркович.

У свою чергу, перший заступник голови Уряду Московської області Ігор Пархоменко зазначив, що інтерес Московської області до наших підприємств не слабшає: «Ми повинні створювати умови для бізнесу, для взаємовигідної співпраці. У нас дуже великі інтереси в області машинобудування, виробництва обладнання для енергетики, бо Підмосков'я - найбільш енергоспоживаючий регіон.

Сьогодні ми познайомимося з керівниками різних підприємств, вивчимо пропозиції і донесемо їх до бізнесу Підмосков'я та центральної частини Росії».