Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині розпочалися Дні Московської області

На Харківщині розпочалися Дні Московської області

В залі прийому офіційних делегацій ХОДА відбулася зустріч голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна з членами офіційної та ділової делегації Московської області на чолі з першим заступником голови Уряду Московської області Ігорем Пархоменком, яка прибула з метою участі у презентаційно-виставковому заході «Дні Московської області в Харкові». Також у зустрічі взяли участь перший заступник голови ХОДА Володимир Бабаєв, заступник голови ХОДА Юрій Сапронов, голова Харківської обласної ради Сергій Чернов та Харківський міський голова Геннадій Кернес.

«Харків по праву вважається столицею україно-російської дружби. Тут живуть волелюбні працьовиті чудові люди, які відчувають дуже теплі почуття по відношенню до Російської Федерації. Сьогодні ми живемо в різних незалежних державах, але дружба і повага з кожним роком тільки ростуть», - сказав, звертаючись до російської делегації, Михайло Добкін.

«Це ще один крок у розвитку наших відносин, які мають досить тривалу історію. Ми маємо в своєму розпорядженні необхідний досвід співпраці. Традиційно наші регіони, як промислово розвинуті, підтримують тісні стосунки. І ми з оптимізмом дивимося в майбутнє і розраховуємо, що наші контакти дадуть новий поштовх бізнесу, нову можливість познайомитися з ринками Харківської області, а харківським бізнесменам пізнати ринок Підмосков'я »,- відзначив у відповідному слові Ігор Пархоменко.

Губернатор Харківщини підкреслив, що обов’язковою стане співпраця наших областей у різноманітних сферах. Це обмін і творчими колективами, і студентами, проведення тематичних виставок. «Банальна участь промислових підприємств у виставці може не лише допомогти знайти партнерів, а докорінно змінити філософію виробництва цього підприємства, - підкреслив Михайло Маркович. – Ми обов’язково представлятимемо продукцію наших кращих підприємств всіх форм власності».

На згадку про зустріч сторони обмінялися пам’ятними сувенірами.