Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У 2011 році розпочне роботу Лозівське районне КП "Дирекція єдиного замовника"

У 2011 році розпочне роботу Лозівське районне КП "Дирекція єдиного замовника"

Організація ефективного управління у сфері надання житлово-комунальних послуг передбачає створення служб єдиного замовника, керуючих житловим фондом організацій, а завдання щодо демонополізації житлово-комунального господарства передбачає залучення до обслуговування житлового фонду підприємств усіх форм власності. Про це сьогодні під час обласної селекторної наради сказав перший заступник начальника Головного управління житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури ХОДА Сергій Дорошенко. 

За його словами, на теперішній час в області створено 4 служби єдиного замовника:
1) Зміївське районне комунальне підприємство "3міїв-сервіс",
2) КП "ДЄЗ" Лозівської міської ради Харківської області,
3) КП "Дирекція єдиного замовника" Куп'янської міської ради,
4) КП "Жилкомсервіс" м. Харків.

«У поточному році створено 1 службу єдиного замовника - Зміївське РКП "Зміїв-сервіс", яке було зареєстроване 29 червня 2010 року. Підприємство почало здійснювати збір платежів за всіма видами житлово-комунальних послуг з жовтня місяця. На даний час ведеться підготовча робота щодо передачі на баланс підприємства багатоквартирних житлових будинків», - повідомив Сергій Дорошенко.

Також перший заступник начальника Головного управління житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури ХОДА додав, що у 2011 році планується організувати роботу Лозівського районного комунального підприємства "Дирекція єдиного замовника", яке було зареєстроване ще наприкінці 2007 року, але до цього часу не працювало. «На даний час ведеться підготовча робота з передачі багатоквартирного житлового фонду в оперативне управління Дирекції», - підкреслив він.