Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Відбулась зустріч керівництва Харківської обласної державної адміністрації з представниками Федерації легкої атлетики України

Відбулась зустріч керівництва Харківської обласної державної адміністрації з представниками Федерації легкої атлетики України

З метою подальшої роботи з розвитку легкоатлетичного спорту на Слобожанщині 26 листопада 2010 року керівництво Харківської обласної державної адміністрації зустрілось з представниками Федерації легкої атлетики України. В зустрічі взяли участь заступник голови обласної державної адміністрації Євген Савін; начальник Головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації Дмитро Перепелиця; заступник начальника Головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації Геннадій Хохлов; президент федерації легкої атлетики України Валерій Борзов; віце-президент федерації легкої атлетики України, державний тренер з легкої атлетики Міністерства у справах сім`ї, молоді та спорту Валерій Александров; президент федерації легкої атлетики Харківської області Віталій Кириленко, заступник президента федерації легкої атлетики Харківської області, перший заступник ХОО ФСТ «Динамо» України Сергій Бичак.

На зустрічі обговорювались питання розвитку легкої атлетики, реконструкція та будівництво споруд до занять легкою атлетикою, залучення молоді загальноосвітніх шкіл к заняттям легкою атлетикою.

В результаті обговорення було намічено план з реконструкції спортивних споруд для занять з легкої атлетики на стадіоні ХОО ФСТ «Динамо», стадіоні «ХТЗ», спортивному комплексі НТУ «ХПІ» та стадіоні «Олімпік» в П’ятихатках.

Валерій Борзов від імені міжнародної Федерації легкої атлетики та федерації легкої атлетики України пообіцяв Харківській області науково-методичну та технічну підтримку в реконструкції зазначених споруд. Крім того, обговорювалось питання щодо будівництва спортивних майданчиків для занять легкої атлетики в загальноосвітніх навчальних закладах Харківської області.

Від імені Харківської обласної державної адміністрації Євген Савін зауважив, що вирішення питань щодо розвитку легкої атлетики є першочерговою задачею, тому що Харківська область завжди посідала найкращі позиції в Україні та світі. Найближчим часом планується розробка програми розвитку легкої атлетики в Харківській області.