Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Сьогодні у Харкова є команда, здатна реалізувати патріотичну ідею. Геннадій Кернес

Сьогодні у Харкова є команда, здатна реалізувати патріотичну ідею. Геннадій Кернес

«Харківський патріотизм з романтичної ідеї має нарешті перетворитися в програму конкретних дій. Те, про що десятиліттями говорять харківські патріоти, політики та експерти, я маю намір зробити стратегією Харкова, цементом для консолідації влади, бізнесу та громадянського суспільства, базовим принципом розвитку нашого міста. Якщо раніше у Харкова була патріотична ідея, то сьогодні у Харкова є команда, здатна цю ідею реалізувати», - сказав Харківський міський голова Геннадій Кернес після церемонії вступу на посаду.

Він зазначив, що у своїй роботі має намір продовжити справу тих харків'ян, які відновлювали Харків з руїн у повоєнні роки, створили в Харкові одну з найбільших в Європі науково-виробничих інфраструктур, створили унікальні харківські пам'ятники архітектури, відбудували житлові масиви і звели заводи-гіганти, наукові центри, театри і вузи. «Ми зобов'язані продовжити цю творчу роботу», - заявив Кернес. 

 «Харків зробив вибір на користь майбутнього замість постійного повернення до минулого, - додав він. - Наша команда є частиною цього вибору, поважає цей вибір і нікому не дозволить його ігнорувати». 

Наостанок Геннадій Кернес звернувся до своїх недавніх опонентів на виборах Харківського міського голови і представників різних політичних сил Харкова: «Друзі, вибори завершено. Обрана законна влада, яка не має наміру продовжувати передвиборне протистояння. Я простягаю руку партнерства та взаєморозуміння кожному, хто хоче служити харків'янам. Давайте разом йти вперед, любити Харків, працювати для людей. Давайте виконаємо цю обіцянку».

Теги