Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Про Дні Московської області в Харкові

Про Дні Московської області в Харкові

В період з 28 по 30 листопада 2010 року відбудеться візит офіційної та ділової делегації Московської області на чолі з першим заступником голови Уряду Московської області Ігора Пархоменко з метою участі у презентаційно-виставковому заході «Дні Московської області в Харкові». В рамках заходу буде відкрита виставка за участі більше 50 підприємств Московської та Харківської областей, яка буде проходити у Палаці Спорту «ХПІ» за адресою м.Харків, вул. Артема 50а. Офіційне відкриття виставки відбудеться 29.11.2010 року о 10.00.  

В рамках програми на 29.11.2010 року передбачено проведення засідання робочої групи Московської та Харківської областей з питань співробітництва, під час якого планується підписання Протоколу про торговельно-економічне, науково-технічне і культурне співробітництво на 2011-2013 роки в рамках Угоди між Урядом Московської області і Харківською обласною державною адміністрацією, а також підписання Угоди про співробітництво між Харківською районною державною адміністрацією та Адміністрацією Павлово-Посадського муніципального району Московської області.

Також планується проведення чотирьох круглих столів у галузях:
- Промисловості та інновацій;
- Сільського господарства;
- Екології;
- Культури, освіти, молодіжної політики.

В цей час також заплановано відкриття Харківської філії Міжнародної асоціації «Поріднені міста».

30.11.2010 року делегація Московської області відвідає провідні підприємства області та райони-побратими Харківської та Московської областей.