Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Триває процес реалізації інвестиційного проекту з будівництва заводу компанії «Євроглаcс» в Харківській області

Триває процес реалізації інвестиційного проекту з будівництва заводу компанії «Євроглаcс» в Харківській області

Триває процес реалізації інвестиційного проекту з будівництва заводу для виробництва плоского скла в одному з районів Харківської області. Про це сьогодні в ході прес - конференції повідомив заступник голови Харківської облдержадміністрації Юрій Сапронов.  

«Сьогодні сформована достатньо велика робоча група, яка займається реалізацією даного проекту.Ми наближаємо технічні умови до тих, які висунула компанія «Єврогласс». Спостерігається невелика проблема невідповідності екологічних норм до норм, встановлених законодавством України. Екологічні норми ЄС менш жорсткі, ніж екологічні норми Україні.Але ми шукаємо шляхи вирішення цієї проблеми», - зазначив Юрій Сапронов.

Він повідомив, що в найближчі два тижні представники Харківської облдержадміністрації відвідають аналогічний завод компанії «Єврогласс», який розташований в Республіці Польща.

Також заступник керівника області підкреслив, що в Харківській області постійно перебувають представники компанії «Єврогласс», які контролюють хід реалізації даного проекту.