Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Із самих перших своїх кроків на посаді Презідента Віктор Янукович обрав правильний духовний орієнтир. Митрополит Іларіон

Із самих перших своїх кроків на посаді Презідента Віктор Янукович обрав правильний духовний орієнтир. Митрополит Іларіон

«Сьогодні гарний час переживає Україна, оскільки побудована міцна вертикаль державної влади, і Президент України Віктор Янукович докладає великі зусилля для консолідації всього українського суспільства і українського народу. У цій своїй діяльності він спирається на українську православну церкву, яка є єдиною канонічною в Україні,- зазначив сьогодні під час зустрічі з керівництвом області та міста Голова Відділу зовнішніх церковних зв'язків Московського Патріархату Російської Православної Церкви митрополит Волоколамський Іларіон.  

- Із самих перших своїх кроків на посаді Президента, заручившись благословенням патріарха Кирила, Віктор Янукович обрав правильний духовний орієнтир, який буде допомагати йому і всій державній владі України вибудовувати правильну політику, спрямовану на консолідацію суспільства та на підвищення духовного і матеріального добробуту людей.

На всіх, кому довірено управління людьми, областю, містом, на кожній людині лежить особлива відповідальність. Я хотів би побажати Вам допомоги Божої у вашій праці».