Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Результатом нашої роботи має стати формування в суспільстві стійкого неприйняття аморальності в будь-якій формі. Євген Савін

Результатом нашої роботи має стати формування в суспільстві стійкого неприйняття аморальності в будь-якій формі. Євген Савін

Як відзначив в ході першого засідання Регіональної комісії з питань захисту суспільної моралі в Харківській області заступник голови ХОДА, голова Регіональної комісії Євген Савін, крім аналітичної роботи та нагляду за дотриманням законності у зазначеній сфері, комісія планує ініціювати і реалізовувати інформаційні проекти, спрямовані на розвиток почуття особистої відповідальності людини за стан суспільства і його моралі.  

«Результатом нашої роботи має стати формування в суспільстві стійкого неприйняття аморальності в будь-якій формі, високого почуття відповідальності кожної людини, яка є суб'єктом інформаційних відносин, перед суспільством і винесення суворої оцінки діям тих, хто - в корисливих цілях або через незнання - руйнує суспільну мораль. Хочу зазначити, що з урахуванням нинішнього стану українського суспільства, така робота - гостро затребувана і своєчасна», - підкреслив Євген Євгенович.

На сьогоднішній момент такі регіональні комісії вже діють у Волинській, Закарпатській, Житомирській, Івано-Франківській, Львівській, Миколаївській, Рівненській, Черкаській, Херсонській, Сумській областях та у Севастополі.