Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові буде відкрито сервісний центр з обслуговування автобусів фірми ЛАЗ

У Харкові буде відкрито сервісний центр з обслуговування автобусів фірми ЛАЗ

«У Харкові тепер будуть курсувати прекрасні автобуси, і дуже хочеться сподіватися, що вони будуть настільки ж якісні в експлуатації і обслуговуванні, наскільки прекрасно і комфортно вони виглядають зовні»,- cказав в ефірі програми «Зворотній зв'язок» в ефірі обласного радіо голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.

За словами голови області, купівля автобусів у ВАТ «Львівські автобусні заводи», зобов'язала керівництво заводу організувати в Харкові сучасний, постійно діючий сервісний центр для даного виду транспорту. «Перший період, поки буде діяти гарантія, весь ремонт проводитиметься безкоштовно», - зазначив він.

Вже були проведені переговори з одним з великих харківських автоперевізників з приводу організації в Харкові даного сервісного центру, обладнаного всім необхідним діагностичним обладнанням для обслуговування нових автобусів.

«Всі автобуси будуть передані в комунальну власність на баланс підприємства« Харківпас». Пізніше буде проведений тендер на оренду та подальшу експлуатацію серед харківських пасажироперевізників, які складуть маршрути і професійно організують роботу», - сказав Михайло Добкін.