Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

З сьогоднішнього дня відновлено автобусне сполучення між Харківською і Бєлгородською областями

З сьогоднішнього дня відновлено автобусне сполучення між Харківською і Бєлгородською областями

Автобусне сполучення між Харківською і Бєлгородською областями з сьогоднішнього дня відновлено. Про це в ефірі програми обласного радіо "Зворотний зв'язок" заявив голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін. Він відзначив, що 8 або 9 місяців тому рух автобусів було припинено через зміни в російському законодавстві, і з тих пір питання відновлення маршрутів стояло дуже гостро і для бєлгородської, і для харківської сторін. 

«Коли ми побачили, що листування перетворює це питання в довгу тяганину з ухвалення рішення, то в телефонній розмові з керівником Бєлгородської області Євгеном Савченко домовилися вирішити його самостійно, фактично, вольовим рішенням усунувши безліч чиновницьких бар'єрів на шляху до правди.

Мені дуже приємно відзначити, що і з нашої, і з російської сторони все робилося настільки швидко, що нам вистачило всього тижня. Через тиждень після дзвінка ми зустрілися в місті Харкові і вже де-юре оформили протоколом дане рішення і з сьогоднішнього дня вже повернуто автобусне сполучення», - сказав Михайло Добкін.