Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Нам важливо скористатися досвідом Бєлгородської області в плані розвитку економіки. Михайло Добкін

Нам важливо скористатися досвідом Бєлгородської області в плані розвитку економіки. Михайло Добкін

Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін вніс пропозицію про створення робочої групи, яка в рамках єврорегіону «Слобожанщина» дозволить знайти всі невикористані ресурси як з обох сторін для роботи в сфері високих технологій.Про це він сказав в ході засідання спільних робочих груп Харківської та Бєлгородської областей.  

«Ви знаєте, ми переглянули багато чого, що ви встигли зробити за останні 5-6 років і в плані підготовки до створення технопарків, і щодо розвитку окремих галузей. Ви зробили колосальний прорив, ми це сьогодні бачимо, і нам було б важливо скористатися вашим досвідом, щоб не набивати ті ж самі шишки. 
Ми хочемо використовувати досвід нашої науки, яка сьогодні працює і, створюючи наукові розробки, кладе їх на полицю, тому що реально економіці вони не потрібні: або теми вибираються не ті, що треба, або не вистачає матеріально-технічної бази. Співпраця буде нам дуже цікавою. Я думаю, робоча група до наступної зустрічи може нам підготувати достатньо серйозний матеріал», - відзначив Добкін.