Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Офіційні результати виборів Харківського міського голови будуть оголошені після розгляду скарг та уточнення всіх протоколів

Офіційні результати виборів Харківського міського голови будуть оголошені після розгляду скарг та уточнення всіх протоколів

В ефірі програми обласного телебачення «Час влади» голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін заявив, що хоча підрахунок голосів завершено, але офіційно переможця виборів на посаду Харківського міського голови буде оголошено після того, як ТІК розгляне всі скарги і буде мати на руках всі уточнені протоколи.   

«Є певна процедура. Голова міської територіальної виборчої комісії не має за законом права зараз озвучити результати. Для того, щоб оголосити переможця, необхідно розглянути всі скарги і мати на руках 100% уточнені протоколи не тільки щодо мера, але і по партіях, і по мажоритарникам, - сказав Михайло Добкін.

- У мене на цю хвилину є інформація, що всі протоколи, пов'язані з виборами міського голови, - а це найбільш цікаве питання для жителів Харкова, - вже прораховані, вже уточнені, і, фактично, якби ми обирали сьогодні тільки міського голову, то голова комісії Олександр Дмитренко міг би вже поставити на голосування питання про оголошення результатів».

Голова ХОДА зазначив, що вагомих причин, які могли б перешкодити комісії незабаром оголосити результати, немає.