Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Національні проекти спрямовані на вирішення соціальних проблем. Юрій Сапронов

Національні проекти спрямовані на вирішення соціальних проблем. Юрій Сапронов

Віце-губернатор Юрій Сапронов висловив упевненість, що кожен із затверджених Президентом України Віктором Януковичем національних проектів є наслідком проведення реформ в країні.

«На мій погляд, найбільш актуальними і своєчасними є нацпроекти «Доступне житло», «Якісна вода», «Чисте місто». Я багато їжджу по області і не з чуток знайомий з проблемами людей, які майже скрізь однакові. Перша і, мабуть, найважливіша з них - відсутність власного житла. Проект «Доступне житло» серед ряду інших міст буде реалізований і в Харкові. У рамках його реалізації планується будівництво кварталів з 9-поверхівок на 70 квартир з усіма необхідними комунікаціями. Проект довгостроковий - він розрахований на 25-30 років, всього планується побудувати 1120 квартир загальною площею 59 264 кв. м.

Друга проблема, з якою, зокрема, до мене зверталися мешканці одного з мікрорайонів Змієва - неякісна питна вода. Потрібні нові технології очищення води, що й передбачає нацпроект «Якісна вода». Утилізація сміття - проблема не тільки регіональна, але і всеукраїнська. Всі ми хочемо, щоб вулиці наших міст були чистими, а проект «Чисте місто» передбачає створення сучасних комплексів з переробки твердих побутових відходів. Тобто національні проекти спрямовані на вирішення соціальних проблем і економічне оновлення регіонів», - зазначив заступник голови ХОДА.
 

Теги