Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олександр Кривцов закликав Арсена Авакова визнати результати виборів і працювати на благо міста

Олександр Кривцов закликав Арсена Авакова визнати результати виборів і працювати на благо міста

Вперше в Харкові відбувся публічний незалежний підрахунок голосів, який довів переконливу перемогу кандидата на посаду Харківського міського голови від Партії регіонів Геннадія Кернеса. Так, за підсумками підрахунку, в якому брали участь представники різних політичних сил, в тому числі й інші кандидати на пост голови міста, а також почесні громадяни міста Харків і представники ЗМІ, Геннадій Кернес випереджає Арсена Авакова на 2726 голосів. Зокрема, за Геннадія Кернеса  свій голос віддали 130331 харків'ян, а за  - Арсена Авакова 127605 жителів міста.

Як зазначив перший заступник Харківського міського голови Олександр Кривцов, це в черговий раз доводить переконливу перемогу Геннадія Кернеса на виборах.

«Ми захистили результати виборів. Якими б вони не були, але так вирішили наші мешканцы, і ми їх рішення приймаємо. Усіх закликаю ще раз, повторюючи слова кандидата на пост мера Геннадія Кернеса: зараз найголовніше - консолідуватися і працювати на благо нашої територіальної громади. Ми в черговий раз звертаємося до Арсена Борисовича Авакова з закликом визнати результати виборів і працювати далі на благо міста», - сказав він.