Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Для охорони громадського порядку в день голосування задіяно 3,5 тисячі співробітників міліції

Для охорони громадського порядку в день голосування задіяно 3,5 тисячі співробітників міліції

Про це на брифінгу в прес-центрі ХОДА повідомив заступник начальника управління громадської безпеки ГУ МВС України в Харківській області Василь Гайчук. «Величезну допомогу нам надає Академія внутрішніх військ, Національний університет внутрішніх справ, військова частина 3005», - зазначив він.

Задовго до 31 жовтня в Головному управлінні МВС України в Харківській області був розроблений ряд заходів щодо забезпечення охорони громадського порядку під час передвиборчої кампанії та голосування та створено оперативний штаб. За словами Василя Гайчука, під час проведення передвиборної агітації на території Харкова і області порушень громадського порядку не було.
«Сьогодні наряди міліції несуть службу на виборчих дільницях з 8 ранку. Претензій до них як з боку керівництва управління, так і з боку громадян немає. Надзвичайних подій не допущено», - підкреслив Василь Гайчук.
Працівники міліції будуть продовжувати охорону виборчих ділянок до моменту здачі документації в територіальні та міські комісії.