Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Незважаючи на заяви, які звучали напередодні виборів, вибори в Харківській області проходять спокійно, без порушень. Олександр Русанов

Незважаючи на заяви, які звучали напередодні виборів, вибори в Харківській області проходять спокійно, без порушень. Олександр Русанов

«Незважаючи на заяви, які звучали напередодні виборів, вибори в Харківській області проходять спокійно, без порушень. Про це свідчить той факт, що в Харківську обласну виборчу комісію не надійшло жодної скарги на виявлені порушення під час волевиявлення виборців», - сказав на брифінгу у прес-центрі ХОДА голова обласної виборчої комісії Олександр Русанов.

Голова комісії назвав порушення, про які йому стало відомо. На дільниці № 68 в Дзержинському районі м. Харкова члени дільничної комісії не проставили штамб «вибув» навпроти партії «Реформи і Порядок» в бюлетені з голосування у багатомандатному виборчому окрузі по виборам депутатів Харківської обласної ради. «Комісія працювала до 15 години дня без штампу. За цей час було видано близько 600 бюлетенів для голосування. Після зафіксованого порушення штамп був проставлений, і далі голосування йде за правилами», - розповів Олександр Русанов.
Також у Борівському районі член комісії не проставив свої підписи на 20 бюлетенях. Лозівська міська виборча комісія виявила порушення у бюлетені кандидата на посаду сільського голови: було неправильно вказано по-батькові кандидата.