Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

30- 31 жовтня в Харківській області буде діяти оперативний штаб з питань життєзабезпечення виборчих дільниць

30- 31 жовтня в Харківській області буде діяти оперативний штаб з питань життєзабезпечення виборчих дільниць

З метою забезпечення реалізації конституційних виборчих прав громадян України під час проведення виборів в Харківській області 30-31 жовтня буде діяти оперативний штаб, до якого увійшли керівники організацій та служб області, відповідальні за життєзабезпечення території. Аналогічні штаби створені в кожній райдержадміністрації та в містах обласного значення.

Про це в ході селекторної наради 29 жовтня повідомив заступник начальника апарату ХОДА Володимир Свєтличний.

Також під час виборів на територіальних та виборчих дільницях будуть чергувати 6500 працівників міліції, з яких 3530 забезпечуватимуть правопорядок безпосередньо на виборчих дільницях, 451 – працівники ДАІ.

Головним управлінням Міністерства надзвичайних ситуацій України в Харківській області створено штаб протипожежної безпеки. Всі виборчі дільниці будуть патрулюватися співробітниками МНС, які не задіяні у добовому чергуванні, та курсантами Університету цивільного захисту України. На чергуванні буде задіяно резервну бойову техніку. Всі підрозділи переводяться на посилений варіант несення служби.

Також в день проведення виборів в області будуть працювати в посиленому режимі всі заклади охорони здоров’я, медичні пункти.