Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Комплексні перевірки роботи апаратів райдержадміністрацій вже дали конкретні результати. Володимир Свєтличний

Комплексні перевірки роботи апаратів райдержадміністрацій вже дали конкретні результати. Володимир Свєтличний

«Є вже конкретні результати, які свідчать про поліпшення апаратної роботи. Так, усіма районними адміністраціями були внесені зміни до регламенту, зокрема, включені питання проведення зборів адміністративно-господарського активу, галузевих нарад заступників голови, впорядкована робота консультативно-дорадчих органів. Удосконалюються питання планування. Зокрема, у плани роботи райдержадміністрацій включені питання підведення підсумків своєї діяльності, питання роботи структурних підрозділів по виконанню законів та нормативних актів України», - повідомив заступник начальника апарату ХОДА Володимир Свєтличний в ході селекторної наради 29 жовтня.

Також, за його словами, більше уваги стало приділятись роботі з населенням, на новому рівні в райадміністраціях організовуються виїзні прийоми громадян.

Крім цього зміцнюється взаємодія з органами місцевого самоврядування. За місцевими радами для надання практичної допомоги закріплені заступники голів райдержадміністрацій. Голови місцевих рад приймають участь в апаратних і галузевих нарадах у голови райдержадміністрації.

Як зазначив Володимир Свєтличний, остаточні підсумки даної роботи будуть підведені 25 грудня поточного року.