Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Сьогодні Харків і область є лідером по Україні в наданні необхідної кількості місць в дошкільних навчальних закладах. Михайло Добкін

Сьогодні Харків і область є лідером по Україні в наданні необхідної кількості місць в дошкільних навчальних закладах. Михайло Добкін

Сьогодні Харків і Харківська область є лідером по всій Україні в наданні необхідної кількості місць в дошкільних навчальних закладах на певну кількість населення. Про це в ході програми «Час влади» на обласному телебаченні заявив голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.

«Для того, щоб покрити на 100% потреби населення тримільйонної області в дошкільних навчальних закладах, ми повинні подолати певний шлях, завершальна стадія якого буде дуже складна, тому що зараз ми відкриваємо додаткові групи в існуючих дошкільних навчальних закладах. Потім ми плануємо відновити зруйновані, занедбані, і віддані в оренду дитячі сади.

Наступним нашим кроком стане будівництво абсолютно нових модульних дошкільних дитячих установ у тих місцях, де вони максимально потрібні, де вони можуть вирішити масу проблем, в тому числі і вплинути на поліпшення демографічної ситуації в країні», - зазначив Михайло Добкін.

Також він підкреслив, що керівництво області не збирається зупинятися на досягнутому. «Робота з відновлення й відкриття нових дошкільних навчальних закладів у Харкові триває. А в наступному році ми плануємо відкрити від 11 до 14 дитячих садів», - підкреслив він.