Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Люди, які обрали для себе професію, пов'язану з вищою освітою, формують громадянина нашого суспільства. Михайло Добкін

Люди, які обрали для себе професію, пов'язану з вищою освітою, формують громадянина нашого суспільства. Михайло Добкін

28 жовтня в Харкові відбулася урочиста церемонія нагородження переможців ХІІ обласного конкурсу «Вища школа Харківщини - кращі імена». У заході взяли участь голова ХОДА Михайло Добкін, в.о.Харківського міського голови, секретар міської ради Геннадій Кернес, перший заступник голови Харківської обласної ради Микола Тітов, заступники голови ХОДА Юрій Сапронов та Вадим Ландсман, а також ректори вузів Харківщини, провідні вчені, викладачі, переможці, дипломанти та учасники конкурсу і студенти вузів.

Михайло Добкін, звертаючись до присутніх, підкреслив величезне значення людей, які присвятили себе сфері вищої освіти.

«Сьогодні в цьому залі разом з керівниками вищих навчальних закладів знаходяться ті, хто складає основну силу вузівської столиці Україні: декани факультетів та завідувачі кафедрами, викладачі, ті, хто впродовж року намагався довести, що він краще, успішніше, і що конкурентів у міста Харкова завдяки таким людям бути не може. Люди, які обрали долю, пов'язану з вищою освітою, формують громадянина нашого суспільства, його погляди, ставлення до тих чи інших принципових і важливих питань.

Я хочу висловити слова подяки тим, хто протягом багатьох років підтримує цей конкурс, хто з усіх сил старається, щоб повагу, шану і авторитет людей, що працюють у вузах, були весь час на слуху і на очах», - сказав він.

Під час урочистої церемонії переможцям та 17 дипломантам конкурсу були вручені дипломи і пам'ятні подарунки.