Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській області поступово вирішується проблема з дитячими садками

У Харківській області поступово вирішується проблема з дитячими садками

Дошкільний заклад «Вишенька» було засновано в 1966 році. Свою діяльність дитячий сад припинив в жовтні 2002 року. Питання відновлення роботи дошкільного закладу багато років залося невирішеним, хоча існувала постійна потреба в цьому. На території Миколаївської сільської ради, відповідно до щорічного обліку дітей дошкільного віку станом на 01.09.2010 проживає 75 дошкільнят від 0 до 6 років, у тому числі 66 дітей до 6 років, з них 38 дітей до 3 років. Дев'ять дошкільнят відвідують дошкільний навчальний заклад ясла - садок «Ромашка» селища Зачепилівка, що становить лише 14% від загальної кількості дітей.

«Відкриття оновленого дитячого садка «Вишенька» частково вирішує проблему жителів села з оформленням дітей у дитячий сад. У нас в селі багато діток. До сьогоднішнього дня 12 з них ходили в Зачепилівський дитячий сад, а тепер вони зможуть повернутися до Миколаївки», - підкреслила голова Зачепилівської РДА Лідія Кобильська.

Також голова Зачепилівської РДА зазначила, що дітей з довколишніх сіл у дитсадок буде підвозити шкільний автобус. «Автобус, який забирає школярів, буде забирати діток з вихователем і підвозити їх до дитячого садка», - сказала вона.