Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Бібліотека ім. Станіславського відкрилася після реконструкції

Бібліотека ім. Станіславського відкрилася після реконструкції

Заступник голови ХОДА Юрій Сапронов взяв участь у відкритті після реконструкції міської спеціалізованої музично-театральної бібліотеки ім. К.С. Станіславського. Також в урочистостях взяли участь в.о.Харківського міського голови Геннадій Кернес, ректор університету мистецтв Тетяна Вєркіна.

Це друга черга реконструкції, в ході якої був проведений ремонт другого поверху бібліотеки, де розташовуються нотно-музичний відділ, медіатека, інформаційний центр. Також проведена реконструкцію дерев'яних сходів, що ведуть на другий поверх, придбані меблі в усі відділи бібліотеки, комп'ютерна техніка та програмне забезпечення. «Унікальність цієї бібліотеки полягає в тому, що сюди приходить рідкісна когорта молодих людей, яких не вистачає сьогодні суспільству. Це ті люди, які володіють вишуканим смаком», - сказав Юрій Сапронов.

У подарунок керівництво області та міста передало бібліотеці раритетний подарунок - «Болдинские рукописи» Олександра Сергійовича Пушкіна. Наприкінці заходу в.о.міського голови Геннадій Кернес і заступник голови ХОДА Юрій Сапронов залишили записи у книзі Почесних гостей.