Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Темпи підготовки та початку опалювального сезону в цьому році були значно вище, ніж у 2009 р. Валентин Дулуб

Темпи підготовки та початку опалювального сезону в цьому році були значно вище, ніж у 2009 р. Валентин Дулуб

Як зазначив сьогодні на прес-конференції заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб, темпи підготовки до проведення опалювального сезону та робіт з включення опалення в житлових будинках та об'єктах соціальної сфери області в цьому році були значно вище, ніж в 2009 р.

«Завдяки злагодженій роботі всіх служб області нам вдалося фактично за 9 днів забезпечити включення всіх об'єктів соціальної сфери. Темпи включення цих об'єктів були досить високі, станом на 9 жовтня було включено 93,3%. Опалення не було включено тільки в тих установах, які підключені до тих же котельних, що і житловий фонд. До подачі тепла в житловий фонд приступили з 5 жовтня, і за станом на 12 жовтня всі будинки, за винятком житлового фонду, що опалюються від 2-х котелень Міністерства оборони (16 будинків м.Балаклія та 1 будинок м. Чугуїв), були підключені. У минулому ж році опалення в останньому будинку було включено 10 листопада», - зазначив Валентин Дулуб.

За його інформацією, темпи підготовки житлового фонду перевищили минулорічні на 8%, підготовка соціальної сфери була завершена на 9 днів раніше, темпи підготовки котельного устаткування були вище на 5% і, як результат, були завершені на тиждень раніше ніж у минулому році.

Теги