Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

До середини листопада всі розрахунки за виконану роботу на окружній дорозі будуть завершені. Михайло Добкін

До середини листопада всі розрахунки за виконану роботу на окружній дорозі будуть завершені. Михайло Добкін

Роботи з реконструкції окружної дороги будуть завершені протягом кількох днів. Крім основної магістралі також планується заасфальтувати близько 8 кілометрів розв'язок, які знаходяться в межах окружної.

Про це в ході прес-конференції 27 жовтня повідомив голова ХОДА Михайло Добкін.

«Були певні об'єктивні причини, які трохи збільшили термін робіт на 5-6 днів, але у нас були всі можливості і підстави відкрити її до початку виборчого процесу. Я не захотів, щоб частина робіт відбувалася в авральному режимі, тому дав шляховикам можливість спокійно, без поспіху завершити всі необхідні роботи, пов'язані з повною реконструкцією кільцевої дороги в Харкові. Дорога практично здана, ми проведемо виборчу кампанію і приймемо її без поспіху - думаю, 1, 2, 3-го листопада будуть повністю завершені всі роботи, пов'язані з благоустроєм та ремонтом даної дороги», - сказав він.

Також голова області повідомив, що оплата підрядникам буде проведена відразу після прийому робіт. У разі ж, якщо за зиму дорожнє покриття постраждає від складних погодних умов, ремонт буде зроблений компаніями, які укладали асфальт.

«У нас є гарантія на те, що ті компанії, які ремонтували дорогу, у випадку складностей після зими будуть за свій рахунок їх усувати. Що ж стосується оплати, то я думаю, що до середини листопада після підписання актів всі розрахунки за виконану роботу будуть завершені», - сказав Михайло Добкін.